Ξεχασμένος…

Ξεχασμένος…

Το γκολ του Ραφαήλ Γιαγκουδάκη, ενδεχομένως να αποδειχθεί πολύ καθοριστικό για την υπόθεση πρόκριση για την Πάφο. Ενόψει του επαναληπτικού στο Παφιακό. 

Ο Κύπριος παίχτης επωφελήθηκε του λάθους του αντίπαλου τερματοφύλακα, ισοφάρισε σε 2-2 στον ψεσινό πρώτο αγώνα με τη Δόξα στο Μακάρειο. 

Λόγω των πολλών κοινοτικών και ξένων που έχει η Παφιακή ομάδα, ο Ραφαήλ στα περισσότερα ματς πρωταθλήματος ήταν ξεχασμένος στον πάγκο. 

Έχει μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE