Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η μεγάλη μέρα και… οι σκέψεις του Σοάρες!

Η 1η του  Μάρτη για τον  Άλεξ Σοάρες ο οποίος ως γνωστόν τέθηκε εκτός πλάνων από τον Ιβάιλο Πέτεφ μαζί με τους Μαργκάσα και Λόπες είναι μεγάλη μέρα καθώς κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζει τα γενέθλια του.

Η γενέθλια μέρα του Πορτογάλου άσσου φυσικά τον βρίσκει ναι μεν να γιορτάζει αλλά να μην υπολογίζεται πλέον από τον τεχνικό της Ομόνοιας (δεν έχει όμως λύσει το συμβόλαιο του) ωστόσο ο Άλεξ Σοάρες δεν σταματάει ποτέ να κάνει σκέψεις για τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Μάλιστα γίνεται λόγος ότι τον 26χρόνο μέσο προσέγγισαν μεγάλες ομάδες του νησιού (αλλά κι άλλες), αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Σοάρες θα προτιμήσει να κλωτσάει το τόπι στα Κυπριακά γήπεδα ή αν θα ψάξει να βρει ποδοσφαιρική «στέγη» στο εξωτερικό.

Όλο αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί εντός των επόμενων μηνών και σίγουρα όταν θα μπούμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.