Αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο Υπουργικό Συμβούλιο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναλαμβάνει καθήκοντα το νέο Υπουργικό  Συμβούλιο– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 1/3 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου η τελετή διαβεβαίωσης των μελών του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και η τελετή διορισμού κυβερνητικών αξιωματούχων.

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, τελέσθηκε η διαβεβαίωση του νέου Υπουργικού ενώ ακολούθησαν και οι τελετές παράδοσης – παραλαβής των Υπουργείων.

Η τελετή, η οποία ξεκίνησε στις 9 πμ και έληξε στις 9:30, πραγματοποιήθηκε στην παρουσία κρατικών αξιωματούχων και μελών των οικογενειών των νέων Υπουργών και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE