Πάλι τα ίδια ο Ζοάο Πέδρο!

Πάλι τα ίδια ο Ζοάο Πέδρο!

Αν ρωτηθούν εκατόν Απολλωνίστες ποιος είναι ο πολυτιμότερος (μέχρι στιγμής) παίχτης της ομάδας στη φετινή σεζόν, οι πλείστοι θα πουν… «ευκολάκι». Η συντριπτική πλειοψηφία, είναι αναμενόμενο, ότι θα ψηφίσουν… Ζοάο Πέδρο! 

Τα έκανε όλα και στον χθεσινό επαναληπτικό με τον Οθέλλο στο Τσίρειο, ο Πορτογάλος άσος. Από τα δικά του πόδια… έφυγε η μπάλα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, στη φάση του πρώτου γκολ. Πρώτα σημάδεψε το δοκάρι ο Άλεφ κι ακολούθως ο Μάγκλιτσα με βολίδα έξω απο τη μικρή περιοχή «ξεκλείδωσε» την εστία του Τζιακουρή. 

Φάση για σεμινάριο ήταν αυτή του δεύτερου (και καθοριστικού για την πρόκριση) τέρματος των κυανολεύκων.

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα…. είδε με καταπληκτική πάσα από σημείο κοντά στο κέντρο του γηπέδου τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος σέρβιρε απευθείας στον Ζελάγια. Ο Αργεντινός φορ είχε εύκολο έργο, με πλασέ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Καθόλου τυχαία, οι περισσότεροι παίχτες «έπνιξαν» στα φιλιά τον Πέδρο, παρά τον σκόρερ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE