ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν με ρόπαλα σε περίπτερο για να πάρουν... 15 ευρώ!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπούκαραν με ρόπαλα σε περίπτερο για να πάρουν... 15 ευρώ!

Ληστεία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/3 σε περίπτερο στην Αγία Φύλα στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4:35 τα ξημερώματα, τρία πρόσωπα που κρατούσαν ρόπαλα εισήλθα σε περίπτερο στην περιοχή Αγίας Φύλας, και ζήτησαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις, μιλώντας κυπριακά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υπάλληλος έδωσε στους δράστες το ποσό των 15 ευρώ.

Οι δράστες πήραν το ποσό, άρπαξαν και αριθμό τσιγάρων και τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, η οποία ξεκίνησε έρευνες για εντοπισμό τον δραστών.

Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε στα Πολεμίδια ένα όχημα το οποίο υπήρχε μαρτυρία ότι χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία, όπου εντός αυτού υπήρχαν τέσσερα πρόσωπα.

Τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για την υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν - «Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά, ελπίζουμε να επιτευχθεί ο στόχος της αποκλιμάκωσης»

Μήνυμα ΠτΔ για εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν - «Παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά, ελπίζουμε να επιτευχθεί ο στόχος της αποκλιμάκωσης»

Την ελπίδα ότι θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν για εκεχειρία δυο βδομάδων και να επιτευχθεί ο στόχος της αποκλιμάκωσης, εξέφρασε, την Τετάρτη το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις στο περιθώριο του 16ου Nicosia Economic Congress.

BEST OF TOTHEMAONLINE