ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Ζεσταίνεται' ο καιρός - Αναφορά για σκόνη στην ατμόσφαιρα

'Ζεσταίνεται' ο καιρός - Αναφορά για σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη 1/3 αρχικά, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, ενώ η σκόνη αποµακρύνεται. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και σύντοµα τοπικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια και ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 2/3 και το Σαββατοκύριακο 3-4/ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Από το απόγευµα της Παρασκευής στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top