ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλι τα ίδια με νεαρούς 'ανεγκέφαλους'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλι τα ίδια με νεαρούς 'ανεγκέφαλους'

Δεν βάζουν μυαλό από ότι φαίνεται νεαροί από το Ζακάκι οι οποίοι μαζεύτηκαν για ακόμη μια νύχτα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και άναψαν φωτιές.

Μετά από καταγγελία που δεχθήκαμε από κάτοικο Λεμεσού, ότι νεαροί μετέβησαν για ακόμη μια νύχτα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και άναψαν φωτιά σε σορούς από μπάζα, επικοινωνήσαμε για την Αστυνομία για να μας αναφέρει κατά πόσο ισχύει η πληροφόρηση που έχουμε.

Να θυμίσουμε ότι νεαροί το ίδιο έκαναν και την Τρίτη (27/2) στον ίδιο χώρο. Μάλιστα επιτέθηκαν την Τρίτη σε Αστυνομικούς με πέτρες.

Την Τετάρτη κατά τις 21:00 στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικά οχήματα οι οποίοι έδιωξαν τους νεαρούς από τον χώρο όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE