ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλι τα ίδια με νεαρούς 'ανεγκέφαλους'

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πάλι τα ίδια με νεαρούς 'ανεγκέφαλους'

Δεν βάζουν μυαλό από ότι φαίνεται νεαροί από το Ζακάκι οι οποίοι μαζεύτηκαν για ακόμη μια νύχτα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και άναψαν φωτιές.

Μετά από καταγγελία που δεχθήκαμε από κάτοικο Λεμεσού, ότι νεαροί μετέβησαν για ακόμη μια νύχτα πλησίον της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας και άναψαν φωτιά σε σορούς από μπάζα, επικοινωνήσαμε για την Αστυνομία για να μας αναφέρει κατά πόσο ισχύει η πληροφόρηση που έχουμε.

Να θυμίσουμε ότι νεαροί το ίδιο έκαναν και την Τρίτη (27/2) στον ίδιο χώρο. Μάλιστα επιτέθηκαν την Τρίτη σε Αστυνομικούς με πέτρες.

Την Τετάρτη κατά τις 21:00 στο σημείο μετέβησαν Αστυνομικά οχήματα οι οποίοι έδιωξαν τους νεαρούς από τον χώρο όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.