ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άρχισε η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Αγλαντζιάς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άρχισε η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Αγλαντζιάς

Εισέρχονται στην τελική φάση τα υφιστάμενα ανοίγματα των κατασκευαστικών έργων στις Λεωφόρους Αγλαντζιάς, Λάρνακος και Αμμοχώστου με την έναρξη σήμερα της ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης είπε ότι άρχισε σήμερα η ασφαλτόστρωση της Λεωφόρου Αγλαντζιάς από την συμβολή με την Λεωφόρο Ακαδημίας και αναμένεται να συνεχιστεί περίπου για τρεις μέχρι τέσσερις εβδομάδες για να κλείσουν σημαντικά τμήματα του δρόμου τόσο μεταξύ των δύο κυκλικών κόμβων Αμμοχώστου και ΣΠΕ όσο και στην συμβολή έξω από το πάρκο Ακαδημίας.

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πλήρως αποπεράτωση του έργου θα γίνει περί το τέλος του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας, ωστόσο, πως αναμένει επιβεβαίωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων σε σχέση με τα νέα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης του έργου.

Ανέφερε επίσης ότι έχει ζητηθεί επίσημη ενημέρωση από τον επιβλέπον μηχανικό του έργου του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE