Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Τα πιο πάνω αδικήματα διαπράχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ, που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο στη Λευκωσία στις 21/2/2018.
Το Επαρχιακό Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του 17χρονου από τα γήπεδα, με το οποίο απαγορεύεται να εισέρχεται σε αθλητικό χώρο όπου αγωνίζεται η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέχρι την επόμενη ακρόαση της υπόθεσης στις 17 Απριλίου, 2018.
Ο 17χρονος θα παρουσιάζεται επίσης, σε συγκεκριμένο Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λευκωσίας, όπου θα παραμένει μισή ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας του, μέχρι το τέλος του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




