Η συνέχεια με τη… βαλίτσα!

Η συνέχεια με τη… βαλίτσα!

Moυ είπαν συνεργάτες μου, ότι η χθεσινή «πιπεράτη» ιστορία της στήλης, συζητήθηκε αρκετά στα στέκια της βραχονησίδας. 

Μαθαίνω πάντως, ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει «καρατομηθεί» κανείς εξ αυτών που μετέφεραν τη βαλίτσα με το χρήμα. Υπάρχει περίπτωση, να μην λάβει αποφάσεις στην παρούσα φάση το κομιτάτο, για να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα στην ομάδα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έχει στο Cyprus Ληγκ. 

Και μια άλλη λεπτομέρεια που ενδιαφέρει. Η βαλίτσα έχει επιστραφεί (με το χρήμα κανονικά μέσα) σε εκείνο που την έστειλε. Γιατί και πως, μη με ρωτάτε περισσότερα πράγματα. 

Δεν υπάρχει λόγος να βάλω σε νομικούς μπελάδες, το «μαγαζί» που με πληρώνει. Καλημέρα σας… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE