Η συνέχεια με τη… βαλίτσα!

Η συνέχεια με τη… βαλίτσα!

Moυ είπαν συνεργάτες μου, ότι η χθεσινή «πιπεράτη» ιστορία της στήλης, συζητήθηκε αρκετά στα στέκια της βραχονησίδας. 

Μαθαίνω πάντως, ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει «καρατομηθεί» κανείς εξ αυτών που μετέφεραν τη βαλίτσα με το χρήμα. Υπάρχει περίπτωση, να μην λάβει αποφάσεις στην παρούσα φάση το κομιτάτο, για να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα στην ομάδα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έχει στο Cyprus Ληγκ. 

Και μια άλλη λεπτομέρεια που ενδιαφέρει. Η βαλίτσα έχει επιστραφεί (με το χρήμα κανονικά μέσα) σε εκείνο που την έστειλε. Γιατί και πως, μη με ρωτάτε περισσότερα πράγματα. 

Δεν υπάρχει λόγος να βάλω σε νομικούς μπελάδες, το «μαγαζί» που με πληρώνει. Καλημέρα σας… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.