Θα… αλλάξει κι αυτό στην Ομόνοια με Δημητρίου!

Θα… αλλάξει κι αυτό στην Ομόνοια με Δημητρίου!

Ο Γιώτης Δημητρίου με ανακοίνωση (δείτε εδώ) του έκανε γνωστό το πλάνο του για την Ομόνοια ως υποψήφιος για την Προεδρία του συλλόγου.

Ο επιχειρηματίας στα πολλά που έγραψε για το πλάνο του, αναφέρθηκε ότι αν τελικά καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος στο Λευκωσιάτικο σωματείο θα προσπαθήσει να αλλάξει μέχρι και τον ύμνο της ομάδας.

Η χαρακτηριστική αναφορά του:

«Να προκηρυχτεί διαγωνισμός για καινούργια μοντέρνα έκδοση του υφιστάμενου ύμνου της Ομόνοιας χωρίς να αλλοιωθεί η μελωδία του παλιού. Ο παλιός ύμνος δυστυχώς έχει ξεπεραστεί, είναι σαν να μπαίνεις σε δισκοθήκη και ακούγεται τραγούδι της Σοφίας Βέμπο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE