Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ σαν πατάτα και ακόμη… ψάχνεται!

Έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ σαν πατάτα και ακόμη… ψάχνεται!

Ήρθε στον ΑΠΟΕΛ μετά βαΐων και κλάδων όμως έφυγε ως αποτυχημένος.

Ο λόγος για τον Σεμίρ Στίλιτς, ο οποίος αν και ήρθε ως μεγάλο όνομα το καλοκαίρι του 2015 στον ΑΠΟΕΛ εντούτοις έφυγε από την πίσω πόρτα την επόμενη σεζόν.

Ο Βόσνιος μέσος αφού επέστρεψε στην Πολωνία για λογριασμό της πρώην ομάδας του, Βίσλα Κρακοβίας κατάφερε σιγά σιγά να ξαναβρεί ρυθμό όχι όμως να φτάσει και τα επίπεδα που τον είχαν κάνει περιζήτητο πριν έρθει Κύπρο.

Την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Βίσλα Πλοκ, η οποία φιγουράρει στην 7η θέση του Πολωνικού πρωταθλήματος με τον ίδιο να μετράει 20 συμμετοχές (πρωτάθλημα και κύπελλο) και δείχνει να βρίσκει το… λιμάνι και την ησυχία του.

Πάντως για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ αυτός ο παικταράς είναι ένα μεγάλο ΑΝ… Αν κατάφερνε να βγάλει στο γήπεδο όσα ήξερε όμως τελικά αποδείχθηκε μια μεγάλη πατάτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.