Ισόπαλη με το Μαυροβούνιο η Εθνική Παίδων U15

Ισόπαλη με το Μαυροβούνιο η Εθνική Παίδων U15

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σημερινό φιλικό της Εθνικής Παίδων U15 με αντίπαλο το Μαυροβούνιο. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της ΜΕΑΠ στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο, καλύτερη η Εθνική μας στο δεύτερο ημίχρονο έφτιαξε αρκετές φάσει για τέρματα, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Κύπρος (Α. Χατζηαλεξάνδρου): Μιχάλης Κυριάκου, Ευαγόρας Αντωνίου (70΄ Μάριος Γεωργίου), Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Λούκας Καλογήρου, Στέλιος Ανδρέου, Χρίστο Ρόη Χρυσοστόμου (47΄ Γιάννης Σατσιάς), Χαράλαμπος Μελαναρκίτης, Χρίστος Βενιζέλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους (47′ Παρασκευάς Ορφανίδης), Ευάγγελος Ανδρέου (77′ Δημήτρης Φλουρής), Κωνσταντίνος Γεωργαλλίδης (70′ Ιωάννης Χατζηγιάννης).

Κύπρος και Μαυροβούνιο θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη επίσης στις 15:00 στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.