Full in love ο Πάμπος με την καλλονή από την Αθήνα! Στενές επαφές σε πρόσφατή τους συνάντηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Full in love ο Πάμπος με την καλλονή από την Αθήνα! Στενές επαφές σε πρόσφατή τους συνάντηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει...

Ερωτευμένος όσο ποτέ φαίνεται πως είναι ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου.

Ο Κύπριος μάγειρας λίγο πριν ξαναμπεί στο Master Chef συναντήθηκε με την αγαπημένη του, Κατερίνα Καβαλλάρη και μάλιστα οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι είναι αγκαλιά και ο έρωτάς τους φωνάζει...

 

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο DownTown Κύπρου μίλησε για τη σύντροφό του: «Στο MasterChef πήγα για να εξελιχθώ και να διαγωνιστώ, όχι να ερωτευτώ. Μόλις μπήκα στο παιχνίδι ξεκίνησε και η σχέση μου με την κοπέλα μου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE