Ούτε τα βασικά δεν κάνουν σωστά…

Ούτε τα βασικά δεν κάνουν σωστά…

Πέρασε στα ψιλά το λάθος που έκανε ο υπεύθυνος συμπλήρωσης του φύλου αγώνα, γράφοντας με άλλο αριθμό στο φύλο αγώνα τον Κατσαντώνη, στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Δόξα. 

Επειδή μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση, είχε προκύψει η «καταιγίδα» των εξελίξεων με τους Μαρκάσα, Λόπες και Σοάρες. 

Η στήλη μαθαίνει ότι έγινε κι άλλη παράλειψη από τον συγκεκριμένο υπεύθυνο. Η τεχνική ηγεσία, ξέροντας ότι δεν θα είχε πολλές επιλογές επαγγελματιών παιχτών, είχε ζητήσει να γραφτούν στην Ομοσπονδία οι Τζιωνής, Κακουλής και άλλοι ένας-δυο νεαροί παίχτες. 

Για να τους υπολογίζει στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα. Όμως δεν έγινε έγκαιρα η διαδικασία, γι αυτό και η ομάδα είχε μόνο 14 παίχτες στην αποστολή. 

Συμπέρασμα; Μερικοί άνθρωποι που κατέχουν υπεύθυνα πόστα, δεν κάνουν ούτε μερικά απλά πράγματα σωστά… 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE