Ούτε τα βασικά δεν κάνουν σωστά…

Ούτε τα βασικά δεν κάνουν σωστά…

Πέρασε στα ψιλά το λάθος που έκανε ο υπεύθυνος συμπλήρωσης του φύλου αγώνα, γράφοντας με άλλο αριθμό στο φύλο αγώνα τον Κατσαντώνη, στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Δόξα. 

Επειδή μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση, είχε προκύψει η «καταιγίδα» των εξελίξεων με τους Μαρκάσα, Λόπες και Σοάρες. 

Η στήλη μαθαίνει ότι έγινε κι άλλη παράλειψη από τον συγκεκριμένο υπεύθυνο. Η τεχνική ηγεσία, ξέροντας ότι δεν θα είχε πολλές επιλογές επαγγελματιών παιχτών, είχε ζητήσει να γραφτούν στην Ομοσπονδία οι Τζιωνής, Κακουλής και άλλοι ένας-δυο νεαροί παίχτες. 

Για να τους υπολογίζει στο προχθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα. Όμως δεν έγινε έγκαιρα η διαδικασία, γι αυτό και η ομάδα είχε μόνο 14 παίχτες στην αποστολή. 

Συμπέρασμα; Μερικοί άνθρωποι που κατέχουν υπεύθυνα πόστα, δεν κάνουν ούτε μερικά απλά πράγματα σωστά… 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE