ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: «Οι μαρτυρίες θα ξεκαθαρίσουν αν είναι ή όχι έγκλημα» - Υπό λειτουργία το Επαρχιακό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: «Οι μαρτυρίες θα ξεκαθαρίσουν αν είναι ή όχι έγκλημα» - Υπό λειτουργία το Επαρχιακό

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι απόρροια κακόβουλης ενέργειας η πυρκαγιά σε χώρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, επανέλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, σημείωσε ότι έχει ήδη καταγραφεί σειρά ερωτημάτων από τους ανακριτές.

Επομένως, η έρευνα, όπως δήλωσε, στηρίζεται από τη μια στα ευρήματα και στα τεκμήρια και από την άλλη, στις μαρτυρίες και στις πληροφορίες που θα δοθούν από τους υπαλλήλους των δικαστηρίων και άλλους.

Επίσης, ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι είχαν γίνει εισηγήσεις για τοποθέτηση συστήματος συναγερμού και συστήματος πυρασφάλειας και είχαν υλοποιηθεί, χωρίς ωστόσο να πει πότε.

Στο μεταξύ, κανονικά θα λειτουργήσει την Τρίτη (27/2) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, τόσο για τις αστικές όσο και για τις ποινικές υποθέσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (26/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιωαννίδης για την καταστροφή στο Επαρχιακό Δικαστήριο – ‘Δεν έχει γίνει τίποτα’

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE