ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε πρατήριο... ναρκωτικών – Τρεις ανήλικοι στο κόλπο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετέτρεψαν διαμέρισμα σε πρατήριο... ναρκωτικών – Τρεις ανήλικοι στο κόλπο

Έφοδο σε διαμέρισμα 22χρονου έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) η Αστυνομία στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Έξω από αυτό εντόπισε 34χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του μισό γραμμάριο κοκαΐνης, ενώ μπαίνοντας, τα μέλη της Αστυνομίας είδαν έναν 22χρονο, δυο 17χρονες και έναν 16χρονο.

Η 17χρονη πέταξε ποσότητα κάνναβης στο πάτωμα, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν 56 γραμμάρια κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας.

Ο 22χρονος και οι τρεις ανήλικοι συνελήφθηκαν, ενώ ο 34χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE