Η… σημαντική αλλαγή που «ψήνεται» στο ποδόσφαιρο!

Η… σημαντική αλλαγή που «ψήνεται» στο ποδόσφαιρο!

Η σημαντικότερη είδηση που προέκυψε στο πρόσφατο συνέδριο της UEFA στην Μπρατισλάβα είναι ότι βρισκόμαστε προ των πυλών για να εφαρμοστεί και 4η αλλαγή σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία μετά την πίεση που ασκούν παίκτες και ομάδες για το βεβαρημένο ετήσιο πρόγραμμα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει τη δυνατότητα στους προπονητές για μια έξτρα κίνηση από τον πάγκο.

Το πότε θα εφαρμοστεί η 4η αλλαγή ακόμα δεν έχει οροθετηθεί, όμως μια τέτοια αλλαγή σίγουρα θα γίνει από την εκκίνηση νέας σεζόν κι όχι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου.

youngtalents.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE