Βγήκε… στην αντεπίθεση ο Δημοσθένους: «Κάποιοι προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες…»

Βγήκε… στην αντεπίθεση ο Δημοσθένους: «Κάποιοι προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες…»

Ο Πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους σε δηλώσεις του που έκανε στο γραφείο τύπου της ομάδας, αναφέρθηκε για κάποιους που προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Δείτε την δήλωση:

«Οι ποδοσφαιριστές του Άρη που αποχωρούν από την ομάδα, αποδεσμεύονται μόνο κατόπιν έγκρισης του ΔΣ του Αρη Λεμεσού. Να το έχουν υπόψιν τους αυτό όσοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τους αρπάξουν χωρίς πρώτα να μιλήσουν μαζί μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.