Βγήκε… στην αντεπίθεση ο Δημοσθένους: «Κάποιοι προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες…»

Βγήκε… στην αντεπίθεση ο Δημοσθένους: «Κάποιοι προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες…»

Ο Πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους σε δηλώσεις του που έκανε στο γραφείο τύπου της ομάδας, αναφέρθηκε για κάποιους που προσπαθούν να αρπάξουν παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Δείτε την δήλωση:

«Οι ποδοσφαιριστές του Άρη που αποχωρούν από την ομάδα, αποδεσμεύονται μόνο κατόπιν έγκρισης του ΔΣ του Αρη Λεμεσού. Να το έχουν υπόψιν τους αυτό όσοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να τους αρπάξουν χωρίς πρώτα να μιλήσουν μαζί μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE