ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Φορτηγό 'σφήνωσε' στα κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Φορτηγό 'σφήνωσε' στα κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη φορτηγό, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Αγ. Τύχωνα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2, φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε στα κιγκλιδώματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Αγ. Τύχωνα, με κατεύθυνση προς την Λεμεσό.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς.

Να σημειωθεί ότι, λόγω του ατυχήματος η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου έχει κλείσει.

Επιπλέον οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω και της βροχόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τι σημαίνει η παύση της στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ προς την Ουκρανία – Ο νέος «πάροχος» και οι αλυσιδωτές συνέπειες

Τη διακοπή στρατιωτικής και οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία αποφάσισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, λίγες ημέρες μετά το δραματικό επεισόδιο στο Οβάλ Γραφείο.