ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Φορτηγό 'σφήνωσε' στα κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Φορτηγό 'σφήνωσε' στα κιγκλιδώματα του αυτοκινητόδρομου

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη φορτηγό, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος του Αγ. Τύχωνα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2, φορτηγό που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέκλινε της πορείας του και κατέληξε στα κιγκλιδώματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του Αγ. Τύχωνα, με κατεύθυνση προς την Λεμεσό.

Ευτυχώς από την σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς.

Να σημειωθεί ότι, λόγω του ατυχήματος η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου έχει κλείσει.

Επιπλέον οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω και της βροχόπτωσης που επικρατεί στην περιοχή.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Την ανάγκη άμεσης ψήφισης της μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που αποτελεί ορόσημο συνδεδεμένο με €60 εκατ. του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προειδοποιώντας ότι «δεν θα επιτραπεί να χαθεί ούτε ένα ευρώ» για τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE