ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Τον πρόδωσε η καρδιά του τον άτυχο ψαρά

ΠΑΦΟΣ: Τον πρόδωσε η καρδιά του τον άτυχο ψαρά

Φως στα αίτια θανάτου του άτυχου ψαρά, Αιμίλιου Χατζηαλεξάνδρου ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο (24/2) νεκρός στην ψαρόβαρκα του, έριξε η νεκροτομή επί της σορού του διενεργήθηκε τη Δευτέρα (26/02).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, ο θανάτος του άτυχου 57χρονου οφείλεται σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί παλαιού εδάφους.

Θυμίζουμε πως ο Αιμίλιος Χατζηαλεξάνδρου γύρω στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (24/2), αναχώρησε για ψάρεμα, όμως καθώς οι ώρες περνούσαν δεν έδινε σημεία ζωής αφού οι κλήσεις των οικίων του παρέμεναν αναπάντητες.

Γύρω στις 13:10 το μεσημέρι του Σαββάτου, η σύζυγος του άτυχου Αιμίλιου, απευθύνθηκε στη Λιμενική Αστυνομία και λίγο αργότερα, η άκατος «Άγιος Νικόλαος» ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η ψαρόβαρκα του Χατζηαλεξάνδρου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή δύο μίλια νοτιοανατολικά στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου, με τον ίδιο να βρίσκεται αναίσθητο στην πρύμνη.

Αμέσως ρυμουλκήθηκε η βάρκα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο όμως όταν μετέφερε τον 57χρονο στο Γεν. Νοσοκομείο Πάφου, η γιατρός διαπίστωσε απλώς το θάνατό του. .

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top