ΠΙΤΣΙΛΙΑ: Απίστευτο τι έκλεψαν από εξοχικό 38χρονου

ΠΙΤΣΙΛΙΑ: Απίστευτο τι έκλεψαν από εξοχικό 38χρονου

Στόχος διαρρηκτών η εξοχική κατοικία 38χρονου στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 38χρονος παραπονούμενος, κατήγγειλε την Κυριακή (26/02) ότι μεταξύ των ημερομηνιών 10 - 25 Φεβρουαρίου του 2018, άγνωστοι διέρρηξαν την εξοχική κατοικία του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς και πήραν αντικείμενα αξίας 4,500 χιλιάδων ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστης ‘σήκωσαν’ εννέα μπαταρίες φωτοβολταϊκών βάρους 35 κιλών η κάθε μια. Πήραν επίσης τέσσερις μπαταριές αυτοκίνητου, το internet του σπιτιού και ένας κοντρόλερ.

Από τις εξετάσεις διαφάνηκε πως οι διαρρήκτε πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την κλειδωνιά της μεταλλικής πόρτας της αποθήκης.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγρού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE