Δίνει μάχη ο ΠΑΟΚ! Τι ζητάει να γίνει και σε τι… ποντάρει

Δίνει μάχη ο ΠΑΟΚ! Τι ζητάει να γίνει και σε τι… ποντάρει

Στις δικαστικές αίθουσες θα κριθεί το μέλλον της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, ωστόσο στον Δικέφαλο θα προσπαθήσουν να γίνει κανονικά το ματς, ποντάροντας στο Φύλλο Αγώνα, αλλά και στο βίντεο.

Το ντέρμπι της Τούμπας δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το γήπεδο όταν ο Όσκαρ Γκαρθία δέχτηκε από την εξέδρα ένα ρολό χαρτί στο χείλος του.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες το Φύλλο Αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής της συνάντησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν είναι όσο επιβαρυντικό ήταν πέρυσι για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπου οι «πράσινοι» έχασαν το παιχνίδι στα χαρτιά και τους επιβλήθηκε ποινή -3 βαθμών.

Είναι δεδομένο ωστόσο ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει μάχη για να γίνει κανονικά το ματς, όμως όλα θα κριθούν στις δικαστικές αίθουσες, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει μηδενισμό κι αφαίρεση βαθμών του Δικεφάλου.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διεξαχθεί το παιχνίδι και θα κυνηγήσουν τους «ερυθρόλευκους» για το γεγονός πως δεν προσήλθαν στο γήπεδο, καθώς από το βίντεο φαίνεται ότι δευτερόλεπτα μετά τη ρίψη της κορδέλας ο Σάββας Θεοδωρίδης λέει «παίρνω την ομάδα και φεύγω» κι αυτό χωρίς ακόμα να έχει εξεταστεί ο Γκαρθία από τον γιατρό του αγώνα.

Όλα αυτά ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της δημοσιοποίησης του Φύλλου Αγώνα από το οποίο και θα κριθεί το κατηγορητήριο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE