ΛΑΡΝΑΚΑ: 72χρονος «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – «Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ»

ΛΑΡΝΑΚΑ: 72χρονος «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο – «Ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ»

Να που δεν είναι μόνο νέοι που αρέσκονται στις ψηλές και επικίνδυνες ταχύτητες.

72χρονος παππούς εντοπίστηκε τον Σεπτέμβριο να οδηγεί το αυτοκίνητό του στον αυτοκινητόδρομο Καλού Χωριού-Αεροδρομίου με ταχύτητα 216 χιλιόμετρα την ώρα.

Όταν πληροφορήθηκε από την Αστυνομία για το αδίκημά του, η απάντησή του ήταν «ουδέν σχόλιο, ευχαριστώ».

Σύμφωνα με τον Γιάννη Νεάρχου («Ο Φιλελεύθερος») στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τονίστηκε ότι η οδήγηση με αυτή την ταχύτητα «καταδεικνύει άκρως αντικοινωνική συμπεριφορά», ωστόσο κρίθηκε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό.

Έτσι, στον λακωνικό παππού αποφασίστηκε να δοθεί «μια ευκαιρία να αναμορφώσει την οδική του συμπεριφορά χωρίς να επιβάλει σε αυτόν το έσχατο μέτρο τιμωρίας που είναι η ποινή φυλάκισης» και έτσι του επεβλήθη πρόστιμο 1.400 ευρώ και στέρηση άδειας για πέντε μήνες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE