ΤΟΧΝΗ: Της 'σήκωσαν' το σπίτι σε 15 λεπτά

ΤΟΧΝΗ: Της 'σήκωσαν' το σπίτι σε 15 λεπτά

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού υποστηρίζει ότι μέσα σε 15 λεπτά, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στην οικία της και να την κλέψουν.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:15 το βράδυ της Κυριακής 25/2 καταγγέλθηκε από γυναίκα, από τη Τόχνη, ότι την ίδια ημέρα και μεταξύ των ωρών 20:00 – 20:15, άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν από το υπνοδωμάτιο της 4 χιλιάδες στερλίνες και 3,6 χιλ. ευρώ, ένα γυναικείο ρολόι ROLEX αξίας 6,5 χιλιάδων ευρώ, ένα γυναικείο διαμαντένιο δακτυλίδι αξίας 2,5 χιλιάδων ευρώ και ένα χρυσό γυναικείο δακτυλίδι αξίας 200 ευρώ.
 
Συνολικά η αξία των κλαπέντων ανέρχεται στις 18 χιλιάδες ευρώ, τα οποία καλύπτονται από ασφάλεια.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες απέκτησαν είσοδο και έξοδο από το σπίτι, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο το αλουμινένιο συρόμενο παράθυρο της κουζίνας.  
 
Στην οικία υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, ενώ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ήταν εκτός λειτουργίας.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.