Η ΚΟΕ τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών, Ντανιέλλα Βανέσσα Υψαρίδου (pic-video)

Η ΚΟΕ τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών, Ντανιέλλα Βανέσσα Υψαρίδου (pic-video)

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, δια του Προέδρου Ντίνου Μιχαηλίδη, τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών Ντανιέλλα Βανέσσα Υψαρίδου, για την συμβολή της στη διάδοση του αθλήματος στην Κύπρο.

Η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια, ήταν η πρώτη που εκπροσώπησε την Κύπρο σε διεθνείς αγώνες υπο την αιγίδα της ΔΟΕ, με τη συμμετοχή της πέρσι αυτή την εποχή στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που έγινε στο Ερζορούμ της Τουρκίας, βάζοντας έτσι το άθλημα των Παγοδρομιών στον αθλητικό χάρτη της Κύπρου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Αννίτα Δημητρίου: «Δεν θα στηρίξουμε Χριστοδουλίδη» – Η απόφαση του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές του 2028

Σαφές μήνυμα για τις προεδρικές εκλογές του 2028 έστειλε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν πρόκειται να στηρίξει τον Νίκο Χριστοδουλίδη και προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα θα κατέλθει με δικό του υποψήφιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE