«Κόλαση» στην Τούμπα: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

«Κόλαση» στην Τούμπα: Επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!

«Κόλαση» έξω από την Τούμπα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία!

Μεγάλη μερίδα φίλων του «δικεφάλου του βορρά» επιχείρησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και οι διαιτητές, και κάπου εκεί ξεκίνησε ο «πόλεμος» με τις αρχές.

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξραγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει, δείγμα των άσχημων γεγονότων που εκτυλίσσονται αυτή την ώρα για να απομακρυνθεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE