Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σοφοκλέους, αναμένεται αντίδραση

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σοφοκλέους, αναμένεται αντίδραση

Η ομάδα της ΑΕΛ «βράζει» με τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και υπήρχε μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του 90λέπτου, τόσο από τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά και από τους παράγοντες της ΑΕΛ και ειδικά από τον Πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ο διοικητικός ηγέτης της Λεμεσιανής ομάδας ήταν έξαλλος με τη διαιτησία, την ΚΟΠ και όχι μόνο και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη αντίδραση (ανακοίνωση) τις επόμενες ώρες ή αύριο Δευτέρα (26/02).

Σημειώνουμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τουλάχιστον δύο πέναλτι και υπήρξαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΛ, αλλά και από όσους βρίσκονταν στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.