ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διήμερη κράτηση στον 17χρονο οπαδό για το Δόξα-Ομόνοια

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διήμερη κράτηση στον 17χρονο οπαδό για το Δόξα-Ομόνοια

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 17χρονου κατοίκου Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Βίας στα Γήπεδα.

Ο 17χρονος συνελήφθη χθες, με δικαστικό ένταλμα το οποίο εκδόθηκε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε σχετικά με κακόβουλες ζημιές που προκλήθηκαν στο Μακάρειο Στάδιο, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις 21/02/2018.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE