Σύλληψη 17χρονου για την πρόκληση ζημιών μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – Ομόνοιας

Σύλληψη 17χρονου για την πρόκληση ζημιών μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – Ομόνοιας

Στην σύλληψη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κακόβουλης ζημιάς μετά από λήψη ποδοσφαιρικού αγώνα.



Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη το Σάββατο 24/2 βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 17χρονος από τη Λευκωσία, σε σχέση με τις κακόβουλες ζημιές που έγιναν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο στις 21/02/2018.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE