Στη Βουλή ο κρατικός προϋπολογισμός του 2027 - Τι προβλέπει για ανάπτυξη, χρέος και πληθωρισμό
Τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2027, παρουσιάζει σήμερα στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών, ο υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του Τμήματος Τελωνείων γύρω στις 06:30 κατά τον συνήθη έλεγχο των διερχομένων οχημάτων στο Σημείο Διέλευσης Αγίου Δομετίου, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν σε όχημα που φέρει αριθμούς εγγραφής του ψευδοκράτους, 129 δέσμες άγρια σπαράγγια (αγρέλια), 20 κιλά χαλούμια και 6 κιλά μυζήθρα (αναρή).
Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε πως ο ιδιοκτήτης του οχήματος είναι Τουρκοκύπριος και έχει απασχολήσει το Τμήμα Τελωνείων στο παρελθόν με παρόμοιας φύσης αδικήματα.
Τα είδη που εντοπίστηκαν, των οποίων η διέλευση από τα κατεχόμενα προς τις ελεύθερες περιοχές απαγορεύεται, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την παράνομη μεταφορά τους, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Τελωνείων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




