Στο νοσοκομείο ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος

Στο νοσοκομείο ο γιος του Γιώργου Δώνη, Χρήστος

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις ο Χρήστος Δώνης, καθώς ο άσος του Παναθηναϊκού είχε αιμόπτυση μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Λαμία.

Μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ο Χρήστος Δώνης χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού είχε αιμόπτυση και έπρεπε να εξεταστεί προκειμένου το ιατρικό τιμ της ομάδας να είναι σίγουρο πως δεν υπάρχει κάτι σοβαρό.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE