«Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο…»

«Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο…»

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ερμή ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά:

«Για εμάς τέλειωσε η χρονιά πρόωρα. Καλή συνέχεια στον Ερμή στα μπαράζ. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι.

Θα έχω συνάντηση τον πρόεδρο. Ο Άρης θα δουλέψει από τώρα για να επιστρέψει τον επόμενο Μάιο εκεί που ανήκε. Υπάρχει χρόνος για οργάνωση, όλοι έχουν την θέληση για να επιστρέψει. Εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.