«Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο…»

«Θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο…»

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ερμή ο τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού, Νίκος Παναγιώτου.

Αναλυτικά:

«Για εμάς τέλειωσε η χρονιά πρόωρα. Καλή συνέχεια στον Ερμή στα μπαράζ. Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι.

Θα έχω συνάντηση τον πρόεδρο. Ο Άρης θα δουλέψει από τώρα για να επιστρέψει τον επόμενο Μάιο εκεί που ανήκε. Υπάρχει χρόνος για οργάνωση, όλοι έχουν την θέληση για να επιστρέψει. Εντός της εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE