Βρέθηκε το καλάσνικοφ της εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου

Βρέθηκε το καλάσνικοφ της εκτέλεσης του Βασίλη Στεφανάκου

Στη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης βρέθηκε σύμφωνα με την Αστυνομία το όπλο με το οποίο δολοφόνησαν τον Βασίλη Στεφανάκο.

Πρόκειται για το Καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι πληρωμένοι δολοφόνοι για να βγάλουν από τη μέση στις 17 Ιανουαρίου το αποκαλούμενο «αφεντικό».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός σε ό,τι αφορά το όπλο, μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν από την έρευνα αξιοποιήσιμα στοιχεία, καθώς ήταν αρκετό διάστημα μέσα στο νερό.

Η Ασφάλεια Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση, έκανε έρευνα σε όλη τη διαδρομή από το Χαϊδάρι μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης για την περίπτωση που υπάρχει υλικό από κάμερες, το οποίο ενδεχομένως να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αναζητείται ακόμα από την Αστυνομία και η κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο είχε βρεθεί προ μηνός και πλέον, μετά τη βαλλιστική εξέταση που έγινε, ταυτοποιήθηκε ως αυτό με το οποίο εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο Στεφανάκος με 25 σφαίρες. Πιθανολογείται ότι οι δολοφόνοι πέταξαν αμέσως το όπλο στη θάλασσα για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος και μάλλον τώρα βρίσκονται εκτός Ελλάδας έχοντας εισπράξει μια μεγάλη αμοιβή.

Όπως αναφέρουν Ελληνικά ΜΜΕ οι ελληνικές αρχές εκτιμούν ότι τουλάχιστον τέσσερα άτομα της νύχτας συμμάχησαν για να τον σκοτώσουν.

Αλλωστε, η αμοιβή για μια τόσο ηχηρή κι επικίνδυνη δολοφονία εκτιμάται ότι ήταν πολύ μεγάλη και την μοιράστηκαν αυτοί που το αποφάσισαν.

Ενδεχομένως να υπήρχε ομάδα που παρακολουθούσε τον Στεφανάκο, άλλη ομάδα ανέλαβε να κλέψει την μοτοσυκλέτα και κυρίως να την φυλάξει σε χώρο “ασφαλείας” μέχρι να παραδοθεί στους εκτελεστές και βέβαια μια τρίτη ομάδα προσώπων ανέλαβε να φέρει σε πέρας την εκτέλεση του Βασίλη Σετφανάκου και κυρίως να την σχεδιάσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε αυτό το “κάδρο” των ερευνών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν μπει τέσσερα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με το κόσμο της νύχτας και διαθέτουν ομάδες που ελέγχουν συγκεκριμένες μορφές παρανομίας.

Από TaNea

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE