Τι παίζει με Καντέ! (Πήγαν στα γραφεία οι «κομμένοι»)

Τι παίζει με Καντέ! (Πήγαν στα γραφεία οι «κομμένοι»)

Απρόσμενη εξέλιξη στην Ομόνοια με την αποχώρηση του Κάντε πριν από την έναρξη της σημερινής (23/2) προπόνησης με τους λόγους αυτής της εξέλιξης να μην είναι ξεκάθαροι.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά για τους λόγους που ο Κάντε έφυγε από την προπόνηση όμως κύκλοι κοντά στην Ομόνοια αναφέρουν ότι ο παίχτης δεν προπονήθηκε για προσωπικούς λόγους και ότι από αύριο θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα.

Αν υπάρχει κάτι το μεμπτό στην όλη ιστορία με τον Κάντε είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμος. Το μόνο σίγουρα είναι ότι το κλίμα στην Ομόνοια είναι βαρύ και ασήκωτο και οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες σε όλα τα επίπεδα.

Όσον αφορά τους τρεις Πορτογάλους που ο Πέτεφ έθεσε εκτός πλάνων ενόψει της συνέχειας (Μαργκάσα, Λόπεζ, Α. Σοάρες) πήγαν σήμερα στα γραφεία και συζήτησαν με την διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι τελικά με τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE