Ικανοποιητικός ο αριθμός που πάει Τσίρειο μέχρι στιγμής!

Ικανοποιητικός ο αριθμός που πάει Τσίρειο μέχρι στιγμής!

Το πόσο πολύ στηρίζουν την ομάδα τους οι Ανορθωσιάτες είναι κάτι που είναι γνωστό. Κάτι ανάλογο θα πράξουν και στο επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο.

Μέχρι στιγμής 1000 Ανορθωσιάτες έκοψαν τα εισιτήριά τους μέσω της ΚΟΠ και αν αναλογιστεί κανείς πως η προπώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, τότε φυσιολογικό είναι ο αριθμός αυτός να αυξηθεί.

Μπορεί οι οργανωμένοι της Κυρίας να απέχουν από το παιχνίδι και να μην πάνε στο γήπεδο της Λεμεσού όμως ο υπόλοιπος κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται και παρά το μέτρο που εφαρμόζει η Ομοσπονδία θα στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι.

Αν αναλογιστεί κανένας το γεγονός ότι οι ομάδες της πρώτης εξάδας όταν αγωνίζονται εκτός έδρας σε ντέρμπι δεν κουβαλούν αρκετό κόσμο μετά την εφαρμογή του μέτρου, τότε ο αριθμός των 1000 είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικός.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE