Ρωσία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος - Δύο νεκροί

Ρωσία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος - Δύο νεκροί

Μια γυναίκα και ένα τριών ετών αγοράκι σκοτώθηκαν ενώ τρία άτομα τραυματίσθηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς κατά την διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης (προς τιμήν της 23ης Φεβρουαρίου που είναι η Ημέρα Υπερασπιστή της Πατρίδας) στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ.

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Λισίνσκι στην συνοικία Λένινσκι, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda CR-V έπεσε πάνω στον κόσμο που περπατούσε στο πεζοδρόμιο. Το τριών ετών αγοράκι εξέπνευσε επί τόπου ενώ η γυναίκα κατέληξε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τραυματίσθηκαν επίσης δύο ενήλικες κι ένα παιδάκι.

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος, χωρίς να έχει προβεί σε ανακοινώσεις.

Το δυστύχημα συνέβη κοντά στην γέφυρα του Οκτώβρη που βρίσκεται στον ποταμό Ομπ, απ’ όπου ο κόσμος παρακολουθεί παραδοσιακά τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις ρίψεις πυροτεχνημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.