ΑΚΙΝΤΖΙ: ‘Να υπάρξει μια νέα προσέγγιση στην ε/κ πλευρά σχετικά με τον διαμοιρισμό του φυσικού αερίου»

ΑΚΙΝΤΖΙ: ‘Να υπάρξει μια νέα προσέγγιση στην ε/κ πλευρά σχετικά με τον διαμοιρισμό του φυσικού αερίου»

Οι Ε/κ πρέπει να καλλιεργήσουν μια νέα αντίληψη διαμοιρασμού, προκειμένου να υπάρξει ένα νέο μέλλον, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακιντζί ισχυρίστηκε ότι συνεχίζεται η "εποικοδομητική στάση" της τουρκοκυπριακής πλευράς για ένα ισότιμο και δίκαιο νέο μέλλον, στο οποίο θα είναι όλοι κερδισμένοι και είπε ότι θα συνεχίσουν την αποφασιστικότητά τους και δεν θα παραιτηθούν από τα δικαιώματα τους.

Υποστήριξε ότι οι Ε/κ συνεχίζουν τις μονομερείς τους ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο και ότι αυτό προκαλεί εντάσεις.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρξει μια νέα προσέγγιση στην ε/κ πλευρά σχετικά με τον διαμοιρισμό της εξουσίας και των φυσικών πόρων με τους Τ/κ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE