«Ήταν λες και παίζαμε με… 14 παίκτες»!

«Ήταν λες και παίζαμε με… 14 παίκτες»!

Μιλώντας στο ThemaSports ο Κένι Ντάιερ, ο πρώην άσος της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας, αποθέωσε τον κόσμο των «ερυθρολεύκων» της Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο κόσμος της ομάδας, είτε παίζαμε εντός είτε εκτός, ήταν λες και παίζαμε με 12, 13, 14 παίκτες στο γήπεδο. Ότι αποτέλεσμα και να φέρναμε, ο κόσμος ήταν εκεί. Σε κάποια παιχνίδια παίζαμε άθλια, αλλά ο κόσμος ήταν και πάλι εκεί».

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά, την απολαυστική συνέντευξη του στο ThemaSports!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.