Η ΚΟΕ τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών, Ντανιέλλα Υψαρίδου (video)

Η ΚΟΕ τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών, Ντανιέλλα Υψαρίδου (video)

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, δια του Προέδρου της Ντίνου Μιχαηλίδη, τίμησε την αθλήτρια των Παγοδρομιών, Ντανιέλλα Βανέσσα Υψαρίδου, για τη συμβολή της στη διάδοση του αθλήματος στην Κύπρο.

Η κορυφαία Κύπρια αθλήτρια, ήταν η πρώτη που εκπροσώπησε την Κύπρο σε διεθνείς αγώνες υπο την αιγίδα της ΔΟΕ, με τη συμμετοχή της πέρσι αυτή την εποχή στο 13ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που έγινε στο Ερζορούμ της Τουρκίας, βάζοντας έτσι το άθλημα των Παγοδρομιών στον αθλητικό χάρτη της Κύπρο.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε πιο κάτω, το μήνυμα της Κύπριας αθλήτριας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.