ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος λόγω τροχαίων- Τραυματίες και ασθενοφόρα

Η έντονη βροχόπτωση που σημειώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (23/2), έφερε αρκετά προβλήματα στους δρόμους, αφού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού σημειώθηκαν τουλάχιστο δυο ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1:30 το μεσημέρι, σημειώθηκε καραμπόλα στο ύψος Κακορατζιάς με κατεύθυνση προς Λεμεσό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να εμπλέκονται πέντε οχήματα.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αστυνομία: Στην κυκλοφορία ξανά ο αυτοκινητόδρομος - Ήταν κλειστός λόγω τροχαίου

Στη καραμπόλα της Κακορατζιάς υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστο δύο τραυματίες.

Ακόμη, λίγα λεπτά αργότερα στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου, σημειώθηκε νέα καραμπόλα με τρία οχήματα, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο είναι ιδιαίτερα αυξημένη, έτσι οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν το όριο ταχύτητας και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ενημέρωση από την Αστυνομία η ώρα 1:45, αναφέρει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας- Λεμεσού, στο ύψος δάσους Κακορατζιάς είναι προσωρινά κλειστός.

Σε πολλές περιοχές της Κύπρου, όπως προέβλεψε και η Μετεωρολογική Υπηρεσία, υπάρχει έντονη βροχόπτωση, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έπεσε και χαλάζι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.