Στήριξε Πέτεφ το Δ.Σ. της Ομόνοιας- Εκτός ομάδας οι τρεις ποδοσφαιριστές

Στήριξε Πέτεφ το Δ.Σ. της Ομόνοιας- Εκτός ομάδας οι τρεις ποδοσφαιριστές

Υπέρ του προπονητή της ομάδας, τάχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τους τρεις πορτογάλους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στην νέα συνεδρία του Δ.Σ. ακούστηκαν όσα υποστηρίζει ο Ιβάιλο Πέτεφ για τους Ρενάτο Μαργκάσα, Άλεξ Σοάρες και Ράφα Λόπες και αφού εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα, αποφασίστηκε όπως στηρίξουν την απόφαση του Bούλγαρου προπονητή.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν εκτός πλάνων και θα αρχίσει η προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE