Δεν βάζει νερό στο κρασί του ο Πέτεφ…

Δεν βάζει νερό στο κρασί του ο Πέτεφ…

Συνεδρίαζαν αρκετές ώρες χθες οι διοικούντες την Ομόνοια, αλλά δεν πήραν απόφαση για το «καυτό» θέμα των τριών Πορτογάλων παιχτών. Είναι προφανές, ότι όποια απόφαση κι αν λάβουν είναι δίκοπο-μαχαίρι. 

Τι ζήτησαν από τον Πέτεφ, αυτοί που δεν επιθυμούν να εγκριθεί η απόφαση του, το γράψαμε χθες το μεσημέρι (ΕΔΩ)

Οι πιέσεις συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, προς τον Βούλγαρο κόουτς, αλλά δεν παρουσιάστηκε έτοιμος να βάλει νερό στο κρασί του. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες αναρτήσεις, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για τη διοίκηση να αποφασίσει «άδειασμα» του Πέτεφ, βλέποντας και το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του κόσμου. Τα σπουδαία θα προκύψουν τις αμέσως επόμενες ώρες. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE