ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Πεζοί πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων' - Η θέση της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 'Πεζοί πέφτουν στις ρόδες αυτοκινήτων' - Η θέση της Αστυνομίας

Eπιτήδειοι πέφτουν στους τροχούς οχημάτων, με σκοπό να πάρουν αποζημίωση, σύμφωνα με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες, καταγγέλθηκε ότι ομάδα ανθρώπων με δόλιο τρόπο προσπαθεί να ‘αρπάξει’ αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες, στήνοντας τροχαία ατυχήματα, με πεζούς.

Η εν λόγω ομάδα, σύμφωνα πάντα με τις αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα, αποτελείται από 3-4 άτομα, τα οποία προσπαθούν όταν συμβεί το ατύχημα, να πανικοβάλουν τον οδηγό που υποτίθεται ότι τους παρέσυρε. Ο ένας, δηλαδή, παίρνει ρόλο θύματος και οι υπόλοιποι κάνοντας τους περαστικούς, κάνουν δήθεν θέμα σε βάρος του οδηγού. Ο στόχος είναι ένας: Να αποσπάσουν χρήματα από τον ανυποψίαστο πολίτη.

Όλα τα πιο πάνω, διερευνήθηκαν από το ThemaOnline μέσω της Αστυνομίας Λεμεσού. Αρμόδιο πρόσωπο μας επισήμανε ότι δεν υπάρχει καταχωρημένη καμιά σχετική καταγγελία με όσα αναφέρονται στις δημοσιεύσεις που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE