Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος;

Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος;

Πριν από ένα χρόνο σχεδόν το όνομα του Νίκου Παπά έπαιξε δυνατά για την Προεδρία της Ομόνοιας, ωστόσο στις δηλώσεις του, μετά που έφυγε από την Καρμιώτισσα είπε ότι δεν σκέφτεται αυτό το σενάριο και ότι ήθελε μόνο ξεκούραση.

Στο «τριφύλλι» αυτή την στιγμή τρέχουν να επισπεύσουν τις διαδικασίες για Εκλογική Γενική Συνέλευση.Λέτε τώρα που ανοίγει ο δρόμος να δούμε το Νίκο Παπά να θέτει υποψηφιότητα για τον Προεδρικό θώκο στην Ομόνοια;

Το Νίκο Παπά πάντως δεν ήταν λίγες οι φορές που τον έπιασε το μάτι μας στα γήπεδα που αγωνιζόταν σε αυτά η Ομόνοια, χωρίς ωστόσο όλο αυτό να σημαίνει και κάτι.

Δείτε κι αυτό:Φεύγω για ένα-δυο χρόνια (Ομόνοια)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Ο πιο κρίσιμος γύρος επαφών Ολγκίν: Ρευστό σκηνικό, υψηλές ταχύτητες και νέες ισορροπίες στο Κυπριακό

Σε μια από τις πιο πυκνές διπλωματικά περιόδους των τελευταίων ετών εισέρχεται το Κυπριακό, με την προσωπική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να ετοιμάζεται για την καθοδική της επίσκεψη στον νησί στις αρχές Δεκεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE