«Χτύπησε»… και μεσάνυχτα ο Ντα Σίλβα! (photo)

«Χτύπησε»… και μεσάνυχτα ο Ντα Σίλβα! (photo)

Ο Βραζιλιάνος άσσος δεν είναι λίγες φόρες που έστειλε μηνύματα μέσα από τις αναρτήσεις του από το instagram. Αυτή την φορά αν και μεσάνυχτα Πέμπτης (22/2) ο μέσος του Απόλλωνα τοποθετήθηκε και πάλι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα ο Ντα Σίλβα ανέβασε μια φωτογραφία από πανηγυρικό στιγμιότυπο της ομάδας του, την οποία την συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Το Σάββατο είναι η μέρα που θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Μπορούμε ακόμα να φτάσουμε στην 1η θέση, πάμε!».

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» πάντως έστω και βραδιάτικα εξέφρασε την πίστη και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να βρεθεί με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των πλέι – οφ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE