Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Έτοιμος να πάει και στην Αστυνομία…

Ο Ρενάτο Μαργκάσα τις πολλές από τις συζητήσεις που άνοιξε με τους οπαδούς της Ομόνοιας μετά την ανάρτηση του στο Instagram, εξέφρασε μέχρι και την επιθυμία να πάει στην Αστυνομία για όλα όσα γράφονται και λέγονται γι αυτόν.

Δείτε την τοποθέτηση του Μαργκάσα:

“Οι άνθρωποι μιλούν πολύ για τα ψέματα που δεν μπορούν να αποδείξουν. Είμαι ανοικτός να πάω στην αστυνομία και να δικαστώ μαζί σας και με όλους τους άλλους εάν είστε τόσο σίγουροι για αυτό που είπατε στο Ηλία Πούλος. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα με το ΑΠΟΕΛ”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".