Περιμένουν απαντήσεις…

Περιμένουν απαντήσεις…

Ο αποκλεισμός της Ομόνοιας από το κύπελλο αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έχει παραμείνει εκτός στόχων από τον Φεβρουάριο έχουν σκορπίσει την απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου της λαοφιλούς ομάδας.

Πάντως μετά το χθεσινοβραδινό (21/2) «στραπάτσο» από την Δόξα αλλά και το ότι άλλη μια χρονιά φαίνεται να πηγαίνει χαμένη για τους «πράσινους» ο κόσμος από μέσα του «βράζει» και περιμένει από την Διοίκηση να βγει και να απαντήσει δημόσια για το τι πραγματικά έφταιξε και απέτυχε η Ομόνοια.

Επίσης οι φίλοι του «τριφυλλιού» μετά το όλο θέμα που προέκυψε με τους τρεις Πορτογάλους, τους Μαργκάσα, Λόπες και Α.Σοάρες μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Μακάρειο περιμένουν από το Διοικητικό συμβούλιο να τοποθετηθεί για το όλο ζήτημα και να αποκαλύψει πράγματα και καταστάσεις.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE