Τα κέρδη της πρόκρισης και η δύσκολη συνέχεια

Τα κέρδη της πρόκρισης και η δύσκολη συνέχεια

Το ΑΠΟΕΛ πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Ερμή και πλέον βλέπει την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Συγκεκριμένα η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, στο χθεσινό αγώνα κόντρα στους φτεροπόδαρους κατάφερε να περάσει με το ευρύ 5-1. Στα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης ήταν η επάνοδος του Καρλάο στο αρχικό σχήμα μετά από αρκετό καιρό. Με την επιστροφή του Βραζιλιάνου σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Γιώργος Δώνης τρίβει με ικανοποίηση τα χέρια του αφού βλέπει όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν. Θα σταθούμε περισσότερο στην επιστροφή του Καρλάο, αφού έχει την δυνατότητα ο ίδιος ο παίχτης να ανεβάσει ποιοτικά την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και να δώσει αρκετές λύσεις στα μετόπισθεν.

Στην συνέχεια της νίκης του ΑΠΟΕΛ χθές κόντρα στον Ερμή είναι και η παρουσία του Ντελατόρε. Μπορεί να δώσει πολλά ο Βραζιλιάνος και το απέδειξε χτες. Με ένα δικό του μονόλογο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει τρία τέρματα. Δεν είναι μόνο τα γκολ που πέτυχε αλλά και η κινήσεις του και ο τρόπος που υποδέχεται την μπάλα που έκαναν την παρουσία του να ξεχωρίσει στο παιχνίδι.

Απ’ εκεί και πέρα ο ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει την κούρσα του για φέτος. Το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε ένα ουσιαστικά εύκολο παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο, και λέμε ουσιαστικά γιατί αν δεν δείξουν πειθαρχία και προσήλωση οι παίχτες του ΑΠΟΕΛ δύσκολα θα φύγουν με το τρίποντο. Εκτός για ΑΠΟΕΛ οι γνωστοί τραυματίες που έχουν οι γαλαζοκίτρινοι και ο Λορένζο Εμπεσίλιο λόγο καρτών.

Απ’ εκεί και πέρα ξεκινούν τα πλει οφ με μια σειρά από δέκα ντέρμπι, στα οποία ο ΑΠΟΕΛ καλείτε να δείξει τι πραγματικά θέλει να πετύχει αυτή την χρονιά και να συνεχίσει την παράδοση των τελευταίων πέντε χρόνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE