Σημαντικό πρόβλημα για Μπαλταζάρ ενόψει Ανόρθωσης! (vid+pics)

Σημαντικό πρόβλημα για Μπαλταζάρ ενόψει Ανόρθωσης! (vid+pics)

Στην σημερινή (22/2) ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ΑΕΛ είδαμε τους Αιρόσα, Γερολέμου, Κεραυνό και Ηλία να κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Οι τελευταίοι τρεις έπαιξαν χθες (21/2) με τα U19 της ΑΕΛ κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα. Ο πρώτος όμως (Αιρόσα) αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Μπαλταζάρ και κανείς δεν θέλει να απουσιάζει ο αμυντικός της ΑΕΛ από το ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Και φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE